Jdi na obsah Jdi na menu
 


VZPOMÍNÁME NA CHLUPÁČE, KTEŘÍ PROŠLI NAŠÍM  ŽIVOTEM

    Můj první pejsek byl černý pudlík jménem Dina. Dinuška byla hodná, milá,chytrá, zdravá .... No prostě zlatíčko. Narodila se v roce 1977 a dožila se krásného věku 16 let. Společně s ní sdílela naší domácnost černá kočička Minda. Ta si nás adoptovala. Jednoho krásného dne se k nám nastěhovala i se svými koťaty. Koťatům jsem našla dobrý domov a Minda už s námi zůstala.

Obrazek Dina s  malým Pavlíkem  - rok 1980
ObrazekDina
ObrazekAIDA

A toto je můj druhý pudlík a sice střední v barvě aprikot. Aida byla také hodný pejsek. Měla ale odmalička zravotní problémy a odešla nám náhle ve věku pouhých šesti let.  Aidě dělal společnost kocourek Ferdík. Byl to poslední potomek černé Mindy.

Obrazek
ObrazekAida a Peťa- Pastviny 1996
ObrazekVánoce 1995 - Aida a Ferdík..
Obrazek Vánoce 1997 - Aida,Ferdík ...
ObrazekPavlík a Aida - vánoce 1998

Poté, co nás opustil navždy Ferdík, přibyl k nám nový kocourek jménem MUF. Mufík byl pěkný komediant. Domů do prvního patra chodil často krkolomně oknem. Vyšplhal na zlatý déšt, přeskočil na uzoučkou římsu sousedova domu a pak vyskočil vzhůru na náš parapet. Hodnotný akrobatický výkon a pro náš šoky. Když takhle poprvé skočil do obýváku, tak mně málem ranilo. Jinak na nás neustále někdě číhal v záloze schovaný pod kytkou, za keřem, za skříní  atd. a z našeho úleku měl asi velkou radost. Jeho hrátky s Aidou a  později s Beou byly zábavnější, než program v televizi.Přes veškerou lékařskou i naši péči nám odešel létě 2006 ve věku 6 let.

ObrazekAida s Mufíkem - vánoce 2002
Obrazek
Obrazek

Na všechny naše chlupáče s láskou vzpomínáme!